Ontwerp & Strategie

Growth hacking

Met experimenten met gegevens en procesmethoden kunt u groeien met minimale middelen om het meeste uit elke stap die u neemt te halen.

Neuro-ontwerp

Op basis van neuro-onderzoek testen we de geloofwaardigheid en overtuigingskracht van uw klanten.

Hoge snelheden

Wij testen uw website op alle mogelijke manieren zodat uw website snel is en vertrouwd wordt door uw bezoekers. zonder kwaliteitsverlies.

E-mail automatisering

Leun achterover, ontspan en drink een koude, want je leven is een stuk eenvoudiger geworden door Salient te gebruiken.

Zee & Zee

onze expertise zal de nodige methoden gebruiken om uw aanwezigheid op internet te versterken. beginnend met "bezoekers de informatie geven waarnaar ze op zoek zijn".

Responsief webdesign

Het gebruik van onze klanten veranderde elke dag. De lay-out van de website moet worden aangepast aan de schermgrootte van elk apparaat. Het gebruiksgemak van de klant staat centraal.

UI/UX-ontwerp

We doen verschillende testen en experimenten om te weten wat er in het hoofd van uw klant omgaat. Daarom maken wij de website niet voor u maar voor uw klant.

E-commerce

het belangrijkste doel is om bekendheid te creëren en de naamsbekendheid te vergroten. E-commerce biedt hiervoor zoveel mogelijkheden, maar waar begin je. wij helpen u uw KPI te behalen.

A/B-testen

Veranderingen zijn niet altijd goed, tenzij ze worden gemeten. Door verschillende varianten te maken, zien we hoe dicht je bij de volgende regel bent.

Webontwikkeling

Uw website is vaak de eerste plaats waar potentiële klanten in contact komen met uw bedrijf.

De sleutel tot een geweldige website is om de gebruikers/bezoekers te definiëren, hun behoeften te begrijpen en uiteindelijk uit te zoeken hoe die bezoekers in leads en klanten kunnen worden omgezet.

Uw klant wordt beïnvloed door vele factoren, daarom zorgen we er bij het maken van uw website voor dat het gevoel bij de klant overeenkomt met de verwachtingen van uw merk.

Inhoudsplan
& Website-architectuur

Nadat u uw behoeften heeft begrepen, beginnen de websitestructuren. Het ontwerp is zo samengesteld dat het aansluit bij uw merkvisie en klantverwachtingen.

We beginnen met het onderzoeken en raadplegen van verschillende creatieve stijlen. Het gekozen ontwerp wordt verfijnd na een reeks beoordelingsmomenten, de volgende implementaties worden gemaakt op uw website.

Animatie en 3D-ontwerp

Wij gebruiken de nieuwste technieken om uw website zo interactief mogelijk te maken. De details van een website zorgen ervoor dat deze er professioneel uitziet. De interactie van uw bezoek zorgt voor langere bezoeken aan uw website.