225498

Vind ik leuk

123

Berichten

878512

Volgers
De cruciale vragen

Waarom sociale media.
De echte rol van sociale media.
Hoe je het effectief inricht.

Strategie

Stel je doelstelling op.
Definieer je doel.
Hoe te communiceren.
Omnichannel-uitbreiding.

Productie & Inhoud

Design is zichtbare intelligentie

Merk matchmaking

Verhaal vertellen

De sterkste verbinding tussen mensen

#. Strategie voor sociale inhoud

Gemaakt om unieke inhoud voor uw bedrijf te produceren. We zullen de persona van uw koper onderzoeken en meer te weten komen over uw klanten. Daarnaast gaan we een blogkalender ontwikkelen, zodat je kunt zien over welke onderwerpen we gaan schrijven en wanneer ze verschijnen.

# Adverteren

Online adverteren is enorm geëvolueerd, er is een grote verscheidenheid aan advertentietypes die we kunnen gebruiken. Daarom zijn we selectief op welke we ons richten en voegen we langzaamaan extra soorten online advertenties toe om de reeds gevestigde typen te verbeteren.

#. Marketing beïnvloeden

Zorg ervoor dat uw merk wordt gehoord, begrepen en betrokken bij. Het is van het grootste belang om het verhaal en de essentie van uw merk bij de juiste doelgroep te krijgen. Door jouw product in de handen van de juiste influencers te leggen, zal de buzz op social media gaan groeien.

#. Creatieve inhoud ontwikkeling

Contentontwikkeling gaat niet alleen over het creëren van content, het impliceert een proces van meten, aanpassen en recreëren. Het betekent het gebruik van inhoud om tot een bepaald resultaat te leiden. Hoe geavanceerder uw begrip van uw verkoopproces is, hoe slimmer uw inhoudsontwikkeling zal zijn.

#. Volgen en meten

Elke keer dat we nieuwe online inhoud delen, is het essentieel om de effectiviteit ervan te meten. Hier zijn verschillende redenen voor. De eerste is een kwestie van rendement op investering en de tweede vertelt u welke inhoud en kanalen u helpen uw doelen te bereiken, namelijk het genereren van bekendheid en leads.

#. Sociaal luisteren

De grootste voordelen van sociaal luisteren als merk is dat u uw merk via sociale kanalen kunt volgen en ervoor kunt zorgen dat u alle vermeldingen van uw merk en aanverwante partijen opvangt. Het verwijst ook naar het analyseren van de gesprekken en trends die niet alleen rond uw merk plaatsvinden, maar ook in uw branche, en het gebruiken van die inzichten om betere marketingbeslissingen te nemen.