Skip to main content
Het verhaal

Wij creëren kwaliteit

de hele dag ontwerpen

Ver ver weg, achter het woord bergen, ver van de landen Vokalia en Consonantia, daar leven de blinde teksten. Een kleine rivier genaamd Duden.

Als je een appel wilt maken

taart helemaal opnieuw, je moet eerst

het universum uitvinden.

Ver ver weg, achter het woord bergen, ver van de landen Vokalia en Consonantia, daar leven de blinde teksten. Gescheiden wonen ze in Bookmarksgrove direct aan de kust van de Semantics, een grote taaloceaan. Een riviertje genaamd Duden stroomt langs hun plaats en voorziet het van de nodige regelialia. Het is een paradijselijk land, waar geroosterde zinsdelen je in de mond vliegen.

Zelfs de almachtige Pointing heeft geen controle over de blinde teksten. Het is een bijna onorthografische leven. Op een dag besloot een kleine regel blinde tekst met de naam Lorem Ipsum te vertrekken naar de verre wereld van grammatica. De Grote Oxmox adviseerde haar dat niet te doen, omdat er duizenden slechte komma's, wilde vraagtekens en slinkse Semikoli waren.

Het was erg leuk om het team tijdens het project te leren kennen. Ze waren allemaal behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen en stelden me op mijn gemak. Het ontwerp is uiteindelijk beter geworden dan ik had durven dromen!

Eve CrawfordProduct ontwerper

Veruit het beste team waar ik ooit mee heb gewerkt. Ze begrepen echt de look waar ik voor ging en maakten het helemaal af! Ik zou ze als bedrijf ten zeerste aanbevelen, je zult gewoon geen beter team vinden!

Aura BrooksGrafisch ontwerper

Salient is verreweg het meest verbazingwekkende WP-thema dat er is! Ik kon letterlijk niet gelukkiger zijn dat ik ervoor heb gekozen om je thema te kopen! Je regelmatige updates en uitstekende aandacht voor detail blazen me elke keer als ik mijn nieuwe site bezoek!

Zak ReidInstructeur, Skate Nao

Ik vraag me af waarom ik nooit eerder contact heb opgenomen met deze jongens! Serieus, ze hebben allemaal een lovenswaardig talent in hun respectievelijke vakgebieden en hebben mijn concept uit de marge geslagen. Bedankt voor een geweldige ervaring!

Jack GrahamMede-oprichter, Coffee Inc
Raad eens

We hebben er veel ontvangen

awards, en dat zijn we niet

er erg verlegen over.

Design Awards
Nectar Conventie
2016-01-23
UI-conventie
Opvallende onderscheidingen
2016-04-12
Webdesign afgunst
ThemaNectar
2016-06-15
Ontwerpfusie
Salient team
2016-07-28
Nectar Verzamelen
Frostwave
2016-09-23